Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Tifozët, koreografi spektakolare për Profetin Muhamed (Video)

19:22 | 25 Shkurt 2015

Profeti

Tifozët e skuadrës së Al Ittihadit, kanë krijuar një koreografi spektakolare për Profetin Muhamed, i cili është Profeti i fundit dhe më i rëndësishëm në Islam.

Tifozët e skuadrës së Al Ittihadit, kanë treguar dashurinë që kanë për Profetin Muhamed, i cili njihet si njeriu që solli dritë në kohët më të zymta, dhe është Profeti më i rëndësishëm në Islam.

“I dashuri ynë, i dërguari i Allahut”, ishte mbishkrimi në këtë koreografi. Ata gjithashtu kanë filluar të këndojnë në nder të Profetit të fundit të fesë Islame, i cili erdhi në tokë për t’i treguar njerzve besimin e vërtetë.