Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Thyhet Bitcoin, kripto-valutat po e humbin vlerën e tyre masivisht

9:05 | 24 Maj 2018

Pasi monedhat e dixhitale kanë rritur rritur vlerën e tyre kohët e fundit me një shpejtësi, ato kanë rënë shumë orët e fundit.

Pas disa vështirësive në fillim të vitit dhe në pranverë, çmimi i Bitcoin tashmë ishte rritur në mes 8500 dhe 9500 $ gjatë javëve të fundit. Dhe flitej se ajo shumë shpejt do ta prekte shifrën 10.000 dollar . Ndërsa, monedhat e tjera të kriptoze ishin gjetur duke fituar vrullin.

Sidoqoftë, gjatë orëve të fundit, kursi i Bitcoin-it është shkatërruar. Vlera e një bitcoin rrëzohej nga $ 8500 në më pak se 7500 dollarë, duke copëtuar të gjitha kripto-valutat e tjera . Ethereumi ka humbur rreth 14 përqind gjatë 24 orëve të fundit dhe tani qëndron në 585 dollarë. Çmimet e Ripple, EOS, Litecoin , Cardano , IOTA ose Stellar gjithashtu kanë humbur përqindjet me dy shifra në 24 orët e fundit. Një vështrim në CoinMarketCap tregon se të gjitha njëqind monedhat më të mëdha të kriptoze kanë humbur vlerën masive.