‘Tavolina’ arrin 2 milion (VIDEO)

Kënga e re ‘Tavolina’, e cila erdh në skenë si bashkëpunim nga Ermal Fejzullahu, Ledri Vula e Lumi Berisha i grupit Kaos, që në fillim të lansimit u pëlqye nga publiku, e kjo këngë për shumë pak kohë arriti 2 milion klikime

ShowBiz

10/01/2015 17:26

Bashkuan forcat dhe arritën që publikut t’i sjellin një tjetër hit. Është kjo kënga ‘Tavolina’, të cilën në skenë e sollën Ledri Vula, Ermal Fejzullahu e Lumi B.

Kjo këngë për shumë pak kohë arriti të mbledh plot 2 milion klikime., ndërsa duhet theksuar se po dëgjohet në të gjitha anët shqipfolëse. Lajmi.net