Flokë – Lajmi.net

Zbulohet shërimi kundër rënies së flokëve

Një grup shkencëtarësh besojnë se kanë zbuluar gabimisht një kurë që zgjidh një herë e përgjithmonë problemin e rënies së flokëve. ...

7 February, 2019Lexo më shumë

Shtoni këtë gjë në këtë shampon tuaj, për t’i thënë lamtumirë rënies së flokëve

Flokët janë një nga atributet më të rëndësishme për një grua, kështu që mbajtja e tyre gjatë dhe me shkëlqim është me rëndësi vitale....

3 February, 2019Lexo më shumë

Berberi nga Gjilani që qeth flokët duke i djegur

Berberi Faton Mushica nga Gjilani ka një metodë ndryshe për prerjen e flokëve....

30 January, 2019Lexo më shumë
HOME