Të Infektuar: 70.185

Të Shëruar: 60.333

Të Vdekur: 1.616

Si funksionojnë panelet diellore? (Video)

15:21 | 11 Korrik 2017

A është e mundur që një ditë e tërë bota të ndriçohet nga energjia solare?

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, fillimisht është bërë eksperimenti se si panelet diellore mund të kthejnë energjinë solare në energji elektrike, transmeton lajmi.net

Nga çfarë përbëhen panelet diellore? Po elementet që e përbëjnë këto panele, si janë të formuara?

Si bashkëveprojnë silikoni dhe kristali?

Në formë të detajuar, do të kuptoni për funksionimin e paneleve diellore, përmes videos më poshtë. /Lajmi.net/