Apple prezanton iPhone 14, publikohet çmimi dhe specifikat

Apple ka prezantuar iPhone 14 dhe 14 Plus, duke ruajtur pjesën më të madhe të dizajnit të iPhone 13 – duke përfshirë çipin e gjeneratës së mëparshme A15 Bionic. Modelet amerikane të iPhone 14 eliminojnë gjithashtu tabakën fizike të SIM-it, duke futur të gjitha në eSIM. Modeli standard i iPhone 14 fillon nga 799 dollarë…

Auto & Tek

07/09/2022 21:58

Apple ka prezantuar iPhone 14 dhe 14 Plus, duke ruajtur pjesën më të madhe të dizajnit të iPhone 13 – duke përfshirë çipin e gjeneratës së mëparshme A15 Bionic.

Modelet amerikane të iPhone 14 eliminojnë gjithashtu tabakën fizike të SIM-it, duke futur të gjitha në eSIM.

Modeli standard i iPhone 14 fillon nga 799 dollarë dhe 14 Plus fillon nga 899 dollarë.

Paraporositë do të fillojnë më 9 shtator; 14 -shi standard më 16 shtator dhe 14 Plus mbërrin më vonë në treg, më 7 tetor.

Apple thotë se mund të duhen më pak se 15 sekonda për të dërguar një mesazh.

Është gjithashtu e mundur të përdorësh aplikacionin Find My për të ndarë vendndodhjen pa dërguar një mesazh. Është falas për dy vjet me modelet iPhone 14.