Shqiponjë gëzimi (Foto nga reagimet e deputetëve)

Deputetët nga opozita dhe disa edhe nga pozita, me t’u përfunduar votimi për ndryshimet e amendamenteve kushtetuese për themelimin e Gjykatës Speciale, kanë shfaqur gëzim pas triumfit të tyre.

Lajme

26/06/2015 18:33

Ndërsa, deputetët e PDK-së, parti kjo që kishte qëndrim pro votimit të Speciales, Nait Hasani dhe Ganimete Musliu, janë parë edhe duke e bërë shqiponjën dykrenore dhe duke buzëqeshur.

votimi-i-speciales-73 votimi-i-speciales-49