Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Shënojnë rritje të gjitha valutat digjitale: Udhëheq ‘Ripple’ me rritje të jashtëzakonshme, ndërsa edhe ‘Bitcoin’ është rritur

18:55 | 21 Shtator 2018

Kriptovalutat – kjo ishte fjala më e përmendur vitin që e lamë pas dhe fillimin e këtij viti, por disi muajt që erdhen e lanë në hije namin e tyre të krijuar.

Bitcoin si valuta më e vlefshme digjitale kishte arritur vlerën e mbi 20,000 dollarë dhe kjo i gëzoi pa masë ata të cilët kishin investuar, transmeton lajmi.net

Pastaj, të gjitha kriptovalutat tjera kishin shënuar rritje derisa tek muaji mars dhe prill filluan të binin, por si duket një fazë tjetër e rritjes së vlerës së tyre, po vjen.

Sot, kanë shënuar rritje pothuajse të gjitha kriptovalutet, duke përfshirë edhe një rritje të jashtëzakonshme prej mbi 60% të ripple.

Për t’i parë se cilat janë performancat e këtyre kriptovalutave ju duhet të klikoni KËTU: