Selektori i Serbisë “ngacmon” Shqipërinë

Selektori i Serbisë, Radovan Curcic ka thënë se skuadra e tij erdhi për ta fituar ndeshjen në Shqipëri.

Sport

08/10/2015 23:46

Radovan Curcic ka thënë se skuadra e tij erdhi për ta fituar ndeshjen në Shqipëri.

Pas fitores 2:0 në Elbasan Arena, ai theksoi se ekipi kishte nevojë për të sukses të tillë.

“Ne e kemi ditur se çfarë dëshironim. Fitorja ishte si rezultat i punës në tre ditët e fundit. Ne jemi në procesin e krijimit dhe kishim nevojë për një fitore të tillë”, tha Curcic për RTS.