Saktësia e Milnerit

Ai mund të jetë reputacionin e një futbollisti monoton, por James Milner tregon se di të jetë mjaft argëtues, duke demonstruar saktësi të jashtëzakonshme gjatë një seance stërvitore të skuadrës së tij, Manchester United. Mesfushori anglez ishte në fushën e stadiumit Etihad së bashku me përgjegjësin e fanellave, Ally Marland, dhe vendosi të tregojë se…

Sport

18/12/2013 17:20

Ai mund të jetë reputacionin e një futbollisti monoton, por James Milner tregon se di të jetë mjaft argëtues, duke demonstruar saktësi të jashtëzakonshme gjatë një seance stërvitore të skuadrës së tij, Manchester United.

Mesfushori anglez ishte në fushën e stadiumit Etihad së bashku me përgjegjësin e fanellave, Ally Marland, dhe vendosi të tregojë se është në gjendje që nga distanca e largët t’i godet topat drejt e në qesen e tyre.

Në rregull, qesja mbahej nga një tjetër anëtar i Cityt, i cili mund ta ketë ‘asistuar’ nga pak Milnerin. Mirëpo, kjo është detyra e bashkëlojtarëve, apo jo?