Plagosje e dyfishtë në Rahovec, shkak konflikti për pronë

Një plagosje e dyfishtë raportohet të ketë ndodhur në Rahovec pasditen e sotme. Kështu ka mësuar lajmi.net nga burime të afërta pranë dy familjeve që kanë qenë në konflikt të mëparshëm. Gjithashtu, gazeta mëson se të plagosur kanë mbetur dy vëllezër. Lajmi.net ka telefonuar autoritetet për të mësuar më shumë detaje dhe është në pritje…

Lajme

19/09/2023 19:32

Një plagosje e dyfishtë raportohet të ketë ndodhur në Rahovec pasditen e sotme.

Kështu ka mësuar lajmi.net nga burime të afërta pranë dy familjeve që kanë qenë në konflikt të mëparshëm.

Gjithashtu, gazeta mëson se të plagosur kanë mbetur dy vëllezër.

Lajmi.net ka telefonuar autoritetet për të mësuar më shumë detaje dhe është në pritje të informacioneve të reja.

Lajmi në përditësim…