Për 11 muaj, 96 persona humbën jetën në aksidente trafiku

Organizata joqeveritare dhe aktivistë të shoqërisë civile kanë ndezur qirinj para Teatrit Kombëtar për të përkujtuar viktimat e aksidenteve në komunikacion.

Lajme

19/11/2016 17:55

Sipas OJQ’ve, prej fillimit të vitit deri më tash, kanë humbur jetën 96 persona.

Nga 1 janari i këtij viti deri më tani, kanë humbur jetën 96 persona, ndërsa në dy vitet e fundit kanë humbur jetën mbi 300 persona.