Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Para se të vendosni përfundimisht për të blerë bitcoin, njihuni me disa fakte për të

13:04 | 23 Janar 2018

Bitcoin

Bitcoin ka ekzistuar për më shumë se tetë vjet, mirëpo rritja e çmimeve të saj ka rrëmbyer vëmendjen e botës, përkatësisht të njerëzve që dëshirojnë të nxisin të ashtuquajturën kriptokurencë ari.

 

Disa teorizojnë se vlera e bitcoin do të rritet, por të tjerët mendojnë se kjo është veçse një flluske e madhe e cila nga momenti në moment do të shpërthejë dhe gjithçka do të humbasë, shkruan mashable, transmeton lajmi.net

Sido që të jetë, nëse jeni i interesuar për blerjen e disa bitcoin, më poshtë njihuni me disa fakte dhe këshilla. /Lajmi.net/