Monika këshillon Einxhelin: Ti do jesh më shumë luftarake

ShowBiz

20/01/2022 14:58

Einxheli pas daljes së Dagz-it ende nuk ka arritur të marrë veten edhe aq.

E për këtë ka diskutuar me Monikën e cila e ka këshilluar, shkruan lajmi.net.

Monika e ka këshilluar atë duke i thënë se është një vajzë e fortë dhe do të bëhet edhe më e fuqishme.

Dagz-i dhe Einxhel kanë shijuar lidhjen e tyre brenda shtëpisë.

Einxhel përsëri është në nominim kësaj radhe me Donaldin dhe Beatrixën.

Beatrixa për herë të parë ndodhet në nominim./Lajmi.net/

Ti do