Momenti kur gjarpri e kapë peshkun në lumin e Pejës

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në lumin e Pejës, ku një qytetar derisa kalonte pranë lumit, kishte vërejtur disa lëvizje në ujë.

Fun

30/06/2022 12:20

Pasi u afruar, ai pa një gjarpër të gjatë që e kishte kapë një peshk, i cili po përpiqej të shpëtonte nga gjarpëri.

Siç shihet në video, pas një kohe gjarpri kalon në pjesën me gurë dhe e han peshkun.