Lojtarët e Kombëtares festojnë me tifozët (VIDEO)

Pas vizitave në Kryeministri dhe Presidencë, lojtarët e Kombëtares së Shqipërisë, po festojnë me tifozët.

Sport

12/10/2015 17:28

Lojtarët janë shfaqur në skenën e ndërtuar nga ‘Digitalb Arena’, ku edhe po festojnë bashkë me tifozët nën tingujt e muzikës.

Mijëra njerëz janë mbledhur në sheshin Nënë Tereza në Tiranë, për t’i pritur kuqezinjtë.

http://www.dailymotion.com/video/x39dlba_festa_sport#tab_embed