Lëndohet duke e festuar golin, mungon 6 muaj (VIDEO)

Sulmuesi i Hamburgut, Nicolai Müller, ka pësuar një lëndim të rëndë në gjurin e djathtë duke e festuar golin ndaj Augsburgut dhe për këtë arsye do të mungojë 6 muaj.