Këtë video të Erdogan nuk e keni parë, kali e rrëzon dhe e godet me shqelm

Fun

18/01/2022 10:21

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan vite më parë ishte i ftuar në një garë kalërimi dhe nga aty nuk doli ballëlartë siç është mësuar në çdo paraqitje të tij.

Ai provoi të kalërontë por diçka ndodhi dhe kalërimi i tij nuk kaloi me sukses.

Me të hipur aty, kali reagoi ashpër dhe e gjuajti në tokë presidentin. Kjo nuk mjaftoi dhe në t’u larguar nga aty, kali e shkeli presidentin në testikuj, gjë e cila është tëjet e dhimshme dhe kjo gjë kuptohet edhe nga reagimi i tij.

YouTube player

Kjo video është komentuar gjatë dhe u bë shumë virale në rrjete sociale asokohe.