Të Infektuar: 19.328

Të Shëruar: 15.434

Të Vdekur: 678

Kështu do të dukeshin njerëzit nëse do të shumoheshin nga kafshë të ndryshme

13:22 | 16 Tetor 2020

Teoria evolucionare e Darvinit që thotë se njerëzit kanë zbritur nga majmunët, ajo është e njohur për të gjithë nga klasa e biologjisë në shkollën e mesme.

Meqenëse njerëzit janë vërtet të mirë në zbulimin e modeleve në botën përreth tyre, shpesh mund të vëreni një ngjashmëri të mahnitshme të fytyrës midis njerëzve dhe kafshëve të ndryshme.

Piktori francez, teoricienin e artit dhe filozofin Charles Le Brun, së bashku me disiplinat e tjera, morën interes për studimin e fizionomisë, d.m.th. studimin e marrëdhënies midis tipareve të fytyrës dhe karakterit.

Në veprën e tij, ” Traktat mbi shprehjen e fytyrës ”, Le Brun përshkruajti imazhe interesante që tregojnë se si do të dukeshin njerëzit nëse do të kishin evoluar nga kafshë të ndryshme.

Dhe kishte një rezultat mjaft interesant. /Lajmi.net/

LUANI

What would humans look like if they evolved from different animals?

BUFI

What would humans look like if they evolved from different animals?

RAKUNI

What would humans look like if they evolved from different animals?

SHQIPONJA

What would humans look like if they evolved from different animals?

DASHI

What would humans look like if they evolved from different animals?

BUALLI

What would humans look like if they evolved from different animals?

DEVE

What would humans look like if they evolved from different animals?

BRICJAPI

What would humans look like if they evolved from different animals?

ARIU

What would humans look like if they evolved from different animals?

DERRI

What would humans look like if they evolved from different animals?

LEPURI

What would humans look like if they evolved from different animals?

GOMARI

What would humans look like if they evolved from different animals?