Justin Bieber këngë për ish-in

Pasi bëri shumë paralajmërime në lidhje me këtë këngë, më në fund e publikoi. Këngëtari 19 vjeçar e ka publikuar këngën mbrëmë, si pjesë e albumit të tij të radhës “Music Mondays”, ku planet e tij janë që të bëjë publikime çdo javë të kësaj serie. Menjëherë sa u publikua kënga, fansat kanë hamendësuar që…

ShowBiz

08/10/2013 10:58

Pasi bëri shumë paralajmërime në lidhje me këtë këngë, më në fund e publikoi. Këngëtari 19 vjeçar e ka publikuar këngën mbrëmë, si pjesë e albumit të tij të radhës “Music Mondays”, ku planet e tij janë që të bëjë publikime çdo javë të kësaj serie.

Menjëherë sa u publikua kënga, fansat kanë hamendësuar që ajo i është kushtuar ish të dashurës së tij Selena Gomez, ku pastaj këngëtari ka postuar një foto në rrjetin social Instagram që thotë “Së shpejti është Tani”.

Ai ka thënë se kënga shkon për Oprah Winfrey dhe se e do shumë.

Ky ndoshta ishte një trik i vogël, për të mos u dalluar se kujt i është dedikuar kjo këngë.