Ja çfarë moshe preferojnë femrat të jetë partneri i tyre seksual

21:39 | 10 Tetor 2016

Rreth 12,000 femra nga mosha 18 deri në 45 i janë nënshtruar një ankete në lidhje me moshën e një partneri ideal.

Studiuesit kanë kërkuar nga ato të përshkruajn cila është mosha ideale që ato e mendojnë të jetë partneri i tyre dhe të tregojnë për moshën e partnerëve me të cilët ato kanë pasur kontakt seksual, transmeton lajmi.net

Kësaj ankete i janë nënshtruar edhe disa meshkuj, të cilët janë përgjigjur njejtë sikur femrat.

Rezultatet e studimit kanë qenë të ndryshme për të dy gjinitë. Derisa femrat preferonin meshkuj më të vjetër në moshë, kryesisht pjesa më e madhe, meshkuj në të 30-tat, meshkujt dëshironin femra në të 20-tat e tyre.

Pavarësisht kësaj, vetëm një përqindje e vogël e tyre, kishin pasur kontakt seksual me partnerët e moshave që preferonin./lajmi.net