Hapja e Kufirit

Ndalesat mes Kosovës dhe Maqedonisë u hoqën në mesnatë. Zëvendëskryeministrja Mimoza Kusari-Lila ishte aty për ta verifikuar zbatimin e heqjes së taksës për qytetarë. Ajo kaloi e para në vendkalimin kufitar Kosovë-Maqedoni. (Video: Kosovapress)