Google shpallë qytetin më romantik shqiptar

18:13 | 14 Shkurt 2020

Berati shpallet qyteti më romantik shqiptar.

Është dëgjuar të flitet për qytete romantike në botë. Nga kërkimet e bëra në Google nga shqiptarët del se Berati është qyteti më romantik shqiptar, transmeton lajmi.net.

Berati, ose siç njihet si Qyteti i Mijëra dritareve, është një qytet me plot shtëpi të epokës osmane, struktura mbresëlënëse të fortesës dhe kishave dhe xhamive mistike, të vendosura në krah të kodrave dhe maleve, të gjithë presin që ju ta eksploroni.

Me arkitekturat e saj të panumërta të bukura, kalaja e Beratit dhe vista e saj fotogjenike, një traditë e çuditshme, por interesante për tu parë e Shqipërisë, Berati është një qytet që nuk duhet të humbisni kur jeni në Shqipëri. /Lajmi.net/