Gjyqtari i kërkon autograf Ronaldinhos (VIDEO)

Ronaldinho luajti në ndeshjen mes Barcelona de Ecuador dhe San Martin, ndërsa gjyqtari i këtij takimi nuk mundi ta fshehte admirimin për brazilianin. Ai i kërkoi atij që t’ia nënshrkuante kartonin e verdhë, për ta mbajtur si kujtim.

Sport

30/01/2016 23:54

https://vine.co/v/i5n3LI6vgHi