Gjithkush do të ketë syze të dhënash

12:47 | 24 Gusht 2018

TriLite ka zhvilluar një teknologji me të cilën shfaqjet e syzeve të shtuara të realitetit dhe mund të reduktohen në masë të madhe.

Realiteti është zgjeruar dhe mbuluar nga informacioni dhe të dhënat, është konsideruar si një treg i ardhshëm për vite me rradhë. Në jetën e përditshme, aplikacione të tilla si shfaqja e informacionit rreth ndërtesave apo mjedisit, ose integrimi i mobiljeve virtuale në hapësira reale, deri më tani nuk kanë qenë të suksesshme. Përdorimi i telefonit inteligjent zakonisht është shumë i rëndë për lojëra të tilla. Syzet e shtuara të realitetit, të tilla si HoloLens i Microsoft-it, në të cilat të dhënat janë projektuar në sy ose në lente, janë shumë të rënda dhe vështirë se janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm, transmeton lajmi.net.

E themeluar në vitin 2011 nga Saint Julien në bashkëpunim me Jörg Reitterer dhe Franz Fidler , TriLite , nga Viena, ka zhvilluar një teknologji që lejon shfaqjet AR të përshtaten në eyewear standarde .

Kështu, Realiteti i shtuar , i cili aktualisht përdoret kryesisht në aplikimet industriale, do të ndihmojë në thyerjen e tregut masiv. /Lajmi.net/