Genc Nuza shkruan historinë (FOTO)

Gjyqtarët e Kosovës të udhëhequr nga Genc Nuza, kanë ndarë për të parën herë drejtësinë në ndeshje ndërkombëtare.

Sport

04/03/2017 23:10

Genc Nuza ishte gjyqtar kryesor në ndeshjen e ligës së Maltës, e cila përfundoi 0-0 mes skuadrave ST. Andreews dhe Floriana.

Kujtojmë se FFK ka arritur marrëveshje me Federatën e Futbollit të Maltës për shkëmbim të përvojave, në fushën e referimit./Lajmi.net/

ffff

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6