Fusha e futbollit që shtrihet në dy shtete

Shënimet e kufijve mes vendeve fqinje gjithmonë jo rrallë herë kanë sjellë ndarje interesante të vendeve që ndodhën pranë kufijve.

Sport

02/06/2019 19:00

I njëjtë është rasti edhe me një fushë futbolli, që ndodhet mes Bosnjës dhe Kroacisë, përcjell lajmi.net.

Kjo fushë ndodhet në Kostajnica, qytet që ndodhet 450 kilometra nga Sarajeva.

Image result for Kostajnica field football

Dy e treta e fushës ndodhet në Bosnjë, dhe një e treta e saj në Kroaci.

Gjatë një ndeshje futbolli, lojtarët kanë mundësi që disa herë të kalojnë sa në Bosnjë, sa në Kroaci. /Lajmi.net/