Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Fotografitë që tregojnë se si teknologjia e ndryshoi jetën për të keq

10:08 | 19 Prill 2019

Teknologjia moderne ka ndryshuar jetën tonë në mënyra të mira dhe të këqija.

Ajo ka thjeshtuar qasjen në shumë burime për të gjitha llojet e informacionit. Sidoqoftë, ndoshta nuk vërehet se teknologjia ka filluar të ndryshojë marrëdhëniet tona, miqësitë tona, komunikimin mes njerëzve dhe mirëqenien tonë të përgjithshme, transmeton lajmi.net.

Bright Side ka përzgjedhur disa fotografi që tregojnë aspektin negativ të ndikimit teknologjik në jetën tonë në përgjithësi.

T’i ndjekim ato më poshtë. /Lajmi.net/

View this post on Instagram

Evolution #art #illustration #stevecutts #evolution

A post shared by Steve Cutts (@steve_cutts_official) on

View this post on Instagram

#mariankamensky

A post shared by Banu Tugcu (@banutugcu) on