Fansat e video-lojrave mos shpresoni kot, në qershor nuk do ta shohim PlayStation 5

21:34 | 15 Maj 2018

Fansat e PlayStation kanë pritur brezin e pestë konsol për disa kohë, por ai nuk do të jetë në shfaqjen E3. Kjo është konfirmuar nga Sony.

Shumë fansa të PlayStation pritet të jenë në konferencën Sony E3 të këtij viti me lojëra të reja për të zbuluar detajet e PlayStation 5, por që kjo nuk do të ndodhë.

Panairi më i madh i lojrave do të mbetet i rezervuar vetëm për hitet e ardhshme të mëdha, dhe kjo u konfirmua nga Shawn Layden nga Sony i cili njoftoi në blogun zyrtar se nuk do të ketë shpallje të pajisjeve të reja. Pra, fokusi do të jetë në lojëra si, Spider-Man, Last Of Us 2.

Edhe pse thashethemet rreth PlayStation 5 kanë qenë rreth e rrotull për një kohë, nuk është aq e çuditshme saqë nuk do ta shohim ende.  Nga ana tjetër, analistët presin të shohin gjeneratën e ardhshme të konsolave ​​në shtëpi në fillim të vitit 2020, sipas ScreenRant.