E pabesueshme: Kroati bënë ngritje në majat e stacionit të energjisë në 335 metra lartësi

Një adoleshent është filmuar duke bërë ngritje ndërsa varet nga maja e një prej stacioneve më të larta të energjisë në Evropë.

Fun

24/10/2020 16:59

Pamjet tregojnë Adam Lockwood, 19-vjeçar, që mundohej për të ngjitur stacionin e energjisë Plomin me 335 metra në Kroaci, transmeton lajmi.net.

Djali i guximshëm nga Mançesteri, varet duke u mbajtur vetëm nga një krah për disa sekonda dhe rrotullohet duke thënë: “Shikoni, po rrotullohem”.

Adam Lockwood dangles from Plomin power station in Croatia after clambering up the 1,115ft (340m) structure - one of the tallest power stations in Europe

Duke kapur metalin me të dy duart, ai kryen pesë ngritje. Pasi të përfundon gjithë qëllimin e tij, në fund kamera na jep një pamje drithëruese nga lartësia. /Lajmi.net/

The daredevil, from Manchester, then performs five chin-ups off the side of the massive chimneyMoments earlier, the 19-year-old dangled by one arm, twisted around and shouted: 'I'm spinning... look at that drop!'Mr Lockwood performs his death-defying feat

After scaling the structure, the pair had to stay there for almost 24 hours to avoid being caught by workers on the site