Cili është fajtori këtu!?

Një elefantë jugafrikan ia ka shkelur “pa dashje” bishtin një krokodili. Ky i fundit, me shpejtësi marramendëse e ka kapur për feçke dhe e ka lëshuar vetëm kur është “kërcënuar” nga elefantë të tjerë.  Foto: Barcroft

Fotolajm

05/02/2015 16:09

Një elefantë jugafrikan ia ka shkelur “pa dashje” bishtin një krokodili. Ky i fundit, me shpejtësi marramendëse e ka kapur për feçke dhe e ka lëshuar vetëm kur është “kërcënuar” nga elefantë të tjerë.  Foto: Barcroft