Blero dhe Meda shumë të afërt

Këngëtarët Meda dhe Blero kanë postuar një foto të përbashkët, e nga kjo foto mund të vërejme se ata janë shumë të afërt me njëri tjetrin...

ShowBiz

03/05/2015 10:25

Meda është këngëtar i muzikës folk, ndërkaq Blero ndër vite ka kënduar pop dhe Rnb, ndërkohë që së fundi edhe ai po këndon muzikë komerciale, të atillë që e pëlqen masa e që Meda e bën prej vitesh.

Dyshes, shpesh u bjen të shkojnë bashkë nëpër mbrëmje muzikore. Së fundi, kënduan në Zvicer, ku edhe u afruan shumë. Kaq shumë, sa ç’duken edhe në foto.