Bënë rrafsh 25 minuta seks në plazh në prani të një plake, arrestohet çifti

Fun

17/01/2022 14:13

Një çift në Florida është xhiruar duke bërë seks në plazh për 25 minuta. Çifti gjatë kryerjes së marrdhënies seksuale ishin të rrethuar edhe nga njerëz të tjerë, mes të cilëve kishte edhe fëmijë.

Jose Caballero dhe Elissa Alvarez kanë përfunduar në burg pas aktivitetit seksual për 25 minuta në plazh në mes të ditës.

Kjo është konsideruar sjellje shumë e pahijshme e tyre nga të pranishmit në plazh.

Incizimi i kësaj video amatore është bërë nga një grua e moshuar e pranishme aty.

Videon mund ta shikoni më poshtë: