Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Avokati Tomë Gashi shqelmon paratë e mbledhura nga një lypës në Prishtinë

21:27 | 14 Shkurt 2020

Avokati i njohur Tomë Gashi i cili publikisht e mbështetë Vetëvendosjen dhe Albin Kurtin dhe shpesh angazhohet nga VV në raste gjyqësore, është incizuar duke shqelmuar paratë që një lypës kishte para vetes derisa po kërkonte lëmoshë në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë.

Një qytetar që e ka filmuar këtë ngjarje të pahijshme ka treguar se avokati Gashi ka poshtëruar lypësin me fjalë të ndyra dhe e ka shqelmuar një peckë që mbante disa centa që lypësit ia kishin dhuruar qytetarët.