Autogoli i bukur

Autogolat mund të jenë qesharak dhe argëtues, por asnjëherë të bukur. Megjithatë, në Maqedoni duket se kjo nuk vlen pasi ekipi Kombëtar u tyre realizoi një autogol vërtetë për lakmi, ndoshta më të bukurin që kemi parë ndonjëherë. Ai ndodhi gjatë duelit me Letoninë këtë javë ku Maqedonia ishte në avantazh 1:0 dhe rrugës për…

Sport

08/03/2014 15:12

Autogolat mund të jenë qesharak dhe argëtues, por asnjëherë të bukur.

Megjithatë, në Maqedoni duket se kjo nuk vlen pasi ekipi Kombëtar u tyre realizoi një autogol vërtetë për lakmi, ndoshta më të bukurin që kemi parë ndonjëherë.

Ai ndodhi gjatë duelit me Letoninë këtë javë ku Maqedonia ishte në avantazh 1:0 dhe rrugës për të fituar ballafaqimin.

Mirëpo, mbrojtësi i djathtë Daniel Georgievski, i cili është anëtar i skuadrës rumune Steaua Bukuresht, ishte duke ndjekur një sulmues kundërshtar.

Dhe, pas harkimit drejt sulmuesit, Georgievski – në vijën e zonës – vendosi të mundohet të largojë topin dhe e dërgoj atë mbi portierin e tij në një mënyrë të jashtëzakonshme. Për ta besuar, duhet ta shihni.

Maqedonia do të uronte që Georgievski – i lindur në Australi – të kishte vendosur të luante për shtetin e tij të lindjes.