Të Infektuar: 4307

Të Shëruar: 2095

Të Vdekur: 94

A na mashtroi Ronaldo?

16:57 | 5 Mars 2015

(FILES) This file photo taken on June 30

Disa ditë më parë është konfirmuar lajmi se legjenda braziliane do të rikthehet në fushat e lojës, mirëpo kohëve të fundit nëpër media po thuhet se një gjë e tillë ishte vetëm një mashtrim.

Gjatë ditëve të fundit nëpër media është duke u mohuar mundësia e rikthimit të legjendës, Ronaldo, në fushat e lojës.

Thuhet se llogaria e brazilianit është keqpërdorur nga disa persona, të cilët disa javë më parë kanë konfirmuar lajmin se ai do të luajë futboll.

Sidoqoftë, tashmë një gjë e tillë është duke u mohuar. Ditëve në vazhdim, do të arrijnë dhe lajmet zyrtare rreth kësaj çështjeje.