Dikujt në Gërmi “i humbën dhëmbët”, prishtinasja i gjen dhe ka një lajmërim

Disa dhëmbë (platformë) i kanë rënë një qytetari në Gërmi. Një tjetër, e cila i ka gjetur, ka lajmëruar të gjithë në rrjete sociale, shkruan lajmi.net. Ai i ka bërë thirrje “pronarit” t’i shkruaj për t’ia kthyer, duke thënë se është i vetëdijshëm se porositja e një platforme të re është e kushtueshme. “Pershendete qeto…

Fun

28/06/2023 09:18

Disa dhëmbë (platformë) i kanë rënë një qytetari në Gërmi.

Një tjetër, e cila i ka gjetur, ka lajmëruar të gjithë në rrjete sociale, shkruan lajmi.net.

Ai i ka bërë thirrje “pronarit” t’i shkruaj për t’ia kthyer, duke thënë se është i vetëdijshëm se porositja e një platforme të re është e kushtueshme.

“Pershendete qeto i kam gjet ne germi .Kuj i kan ra te lajm te restoranti se e di kushtojn shtrejt mi maru te reja”, ka shkruar ky qytetar në grupin “Network Prishtina”. /Lajmi.net/