11 vendet e rralla për t’i vendosur librat

6:30 | 15 Janar 2014

Librat në dollap

Shumë prej nesh i kemi dollapat në të cilët i lëmë librat e ndryshëm, duke poseduar koleksione të tyre, edhe pse ndoshta shumë pak lexojmë. Mirëpo, ka prej atyre që janë të ‘çmendur’ pas librave, siç është rasti i fotografive më poshtë, ku shihen vende të pabesueshme dhe të jashtëzakonshme të vendosjes së librave. Secila […]

Shumë prej nesh i kemi dollapat në të cilët i lëmë librat e ndryshëm, duke poseduar koleksione të tyre, edhe pse ndoshta shumë pak lexojmë.

Mirëpo, ka prej atyre që janë të ‘çmendur’ pas librave, siç është rasti i fotografive më poshtë, ku shihen vende të pabesueshme dhe të jashtëzakonshme të vendosjes së librave.

Secila ide më gjeniale se tjetra, ku më shumë duken si skulptura sesa dollapa, ja ku i keni vendet më speciale të vendosjes së librave nga ata që aq shumë e duan leximin.