​Plasaritet ura prej xhami, turistët ulërasin në lartësinë 1 mijë metra (Foto)

Një grup turistësh kinezë u tmerruan dhe filluan të ulërinin dje në lartësinë 1 mijë metra në anën e një shkëmbi pasi një vendkalim transparent prej xhami papritmas u plasarit.

Bota

06/10/2015 22:45

Një vizitore postoi fotot e asaj që pretendonte se xhami ishte plasaritur në mediat sociale kineze. Ajo tha se mund të ndjente dridhjen në këmbët e saj në momentin kur xhami u thye, raporton People Daily Online.

Platforma prej xhami është e bashkëngjitur me fytyrë në shkëmb në malin Yuntai, në provincën Henan, dhe u hap për publikun më 20 shtator. Autoritetet kanë konfirmuar incidentin dhe mbyllën tërheqjen turistike për punë riparimi.

2 3 4 6 7