vjedhje – Lajmi.net

Ferizaj, arrestohet 17 vjeçari i dyshuar për vjedhje

Policia rajonale e Ferizajt ka arrestuar një person i dyshuar për vjedhje dhe sulm fizik. Sipas policisë i arrestuari Sh.B 17 vjeçar ka kryer këto vepra në fund të muajit dhjetor....

5 January, 2018Lexo më shumë

Vidhet shishja e vodkës ruse, kishte vlerë 1.3 milion dollarë

Një pronar i një lokali danez ka thënë se i është vjedhur një shishe e veçantë e vodkës ruse, e cila kishte vlerë 1.3 milion dollarë....

3 January, 2018Lexo më shumë

Tupeci i Prizrenit, cak i hajnave

Fshati Tupeci i Prizrenit është bërë cak i hajnave. Brenda dy jave, në këtë fshat, janë shënuar disa vjedhje.Fillimisht janë vjedhur disa bagëti, ndërsa nuk kanë shpëtuar as shtëpitë....

2 January, 2018Lexo më shumë