Qeni – Lajmi.net

Idioti hedh gurë në drejtim të dy qenve të pafajshëm, por shihni çfarë i bëjnë ata…

Ka shumë gjëra që më bëjnë të zemërohem me botën. Por ndoshta kjo është në krye të listës sime kur kafshët e pambrojtura sulmohen për asnjë arsye....

31 August, 2018Lexo më shumë

Qeni zhduket për orë të tëra çdo ditë – pastaj ai hidhet në ujë dhe zbulon sekretin e tij

Ne shpesh mendojmë për qentë si shoku më i mirë i njeriut dhe sigurisht që ka shembuj të panumërt kur ky është rasti....

30 August, 2018Lexo më shumë

Qeni në Vushtrri tash e disa ditë pa ngrënë pret pronarin që u nda nga jeta /VIDEO

Se kafshët ndjejnë thellë shoqërimin, kujdesin, por edhe dashurinë që njerëzit japin për to, këtë e kemi ditur, por që ato të ndjejnë mungesë, e madje edhe tronditje të madhe deri në mërzi për ndarjen nga jeta të pronarit të tyre, kjo është shumë befasuese, së paku për njerëzit që nuk i njohin ato....

24 August, 2018Lexo më shumë