Lakuriq – Lajmi.net

Shefi paguan punonjësen të dalë zhveshur që t’u ngrejë ‘moralin’ kolegëve

Kur puna kthehet në monotoni duhet patjetër të gjendet një zgjidhje. Shefi i një kompani në Varshavë, Poloni, ka menduar të paguajë një nga punonjëset që të dalë nudo përpara kolegëve të saj dhe të bëjë paradë në mënyrë që atyre tu ngihet morali....

5 November, 2017Lexo më shumë

Ja si reagojnë femrat kur shohin një mashkull ose një femër nudo

Sipas një studimi, femrat gëzohen po aq sa meshkujt, duke parë organet e të njëjtës gjini....

28 October, 2017Lexo më shumë

Këto janë 5 mendimet e para të meshkujve kur ju shohin të zhveshur

Ideja se burrat do të gjejnë defekte te trupin juaj kur ju zhvisheni, është diçka që ekziston vetëm në mendjen e një gruaje....

21 September, 2017Lexo më shumë