Zhduket një grua në Prizren

Është raportuar një grua e zhdukur në Prizren. Policia njofton se nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. “Prizren / 27.05.2024-15:00.  Një mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj. Rasti është iniciuar dhe po hetohet nga njësitet kompetente”, thuhet në njoftim.

Lajme

28/05/2024 10:21

Është raportuar një grua e zhdukur në Prizren.

Policia njofton se nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

“Prizren / 27.05.2024-15:00.  Një mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj. Rasti është iniciuar dhe po hetohet nga njësitet kompetente”, thuhet në njoftim.