Të Infektuar: 70.185

Të Shëruar: 60.333

Të Vdekur: 1.616

Zbute dimrin – Nxehtë, mirë e lirë

10:07 | 26 Nentor 2020

Këtë vit për sezonën dimërore siguroje nxemjen sa më lirë, sa më mirë e sa më nxehtë nga Eng House!

Blej pompë termike 16 kW për ngrohje dhe ftohje me 5 vjet garancion, kompakte dhe e përshtatshme për çdo ambient. Për të krijuar komoditet në shtëpi pompa termike është ideale për familjet që dëshirojnë ngrohje ekonomike dhe efikase.

ENG House ofron variacione të ndryshme në sistemet termoenergjetike dhe mirëmbajtje në produkte për ngrohje, klimatizim dhe ventilim. Në planin afatgjatë, kursen nevojën për konsum të tepërt dhe gjithashtu ulë kostot e energjisë.

Pompa termike nga ENG House përmban sistem inovativ për ngrohje dhe ftohje, të cilët jo vetëm ju shërbejnë gjatë dimrit por edhe gjatë sezonës verore, me efiçiencë të lartë të kursimit të energjisë.

ENG House – Përtej efiçiencës.