Yjet që i humbëm në 2013’shin

Në vitin 2013, bota humbi shumë njerëz të famshëm, të cilët i lanë në gjysmë projektet dhe planet që kishin për jetën. Disa vdiqën natyrshëm, e disa të tjerë në aksidente, pa dyshim se vdekja më e ‘rëndë’ ishte ajo e presidentit legjendar të Afrikës së Jugut dhe njeriut të paqes, Nelson Mandela. Edhe vdekja…

ShowBiz

02/01/2014 20:00

Në vitin 2013, bota humbi shumë njerëz të famshëm, të cilët i lanë në gjysmë projektet dhe planet që kishin për jetën. Disa vdiqën natyrshëm, e disa të tjerë në aksidente, pa dyshim se vdekja më e ‘rëndë’ ishte ajo e presidentit legjendar të Afrikës së Jugut dhe njeriut të paqes, Nelson Mandela. Edhe vdekja aksidentale e aktorit Paul Walker e shokoi botën. Shihni yjet që i humbëm në 2013’shit.

Aktori Paul Walker Aktori Peter O’Toole Aktorja Joan Fontaine Astronauti Scott Carpenter Këngëtari Richie Havens Këngëtari Ray Price Kritiku i filmit Roger Ebert Pianisti Van Cliburn Shkrimtari Richard Mathe Muzikanti Yusef Lateef