Yjet bëhen bashkë në Gjermani

Yjet e muzikës dhe të humorit, janë bërë bashkë në Gjermani. Grupi i humorit, Stupcat, DJ Blunt, Real 1, Noizy dhe Ermal Fejzullahu, kanë qenë protagonistë të natës së mbrëmshme në diskotekën ‘Disco Enjoy’ në Gjermani. Para mbajtjes së këtij koncerti, ata i kanë bërë disa fotografi së bashku, duke treguar se ishin duke e…

ShowBiz

16/02/2014 11:29

Yjet e muzikës dhe të humorit, janë bërë bashkë në Gjermani.

Grupi i humorit, Stupcat, DJ Blunt, Real 1, Noizy dhe Ermal Fejzullahu, kanë qenë protagonistë të natës së mbrëmshme në diskotekën ‘Disco Enjoy’ në Gjermani.

Para mbajtjes së këtij koncerti, ata i kanë bërë disa fotografi së bashku, duke treguar se ishin duke e shijuar natën.

Sigurisht, edhe të pranishmit në këtë diskotekë e kaluan një natë të paharrueshme, mes muzikës dhe humorit.