Xhirimet e serisë së dytë të Bridgerton ‘u goditën’ përsëri nga kaosi i COVID-19

Seria e dytë e serisë Bridgerton thuhet se u ndal përsëri javën e kaluar pasi shefat përzien testet pozitive dhe negative të COVID-19, sipas The Sun.

ShowBiz

31/08/2021 13:51

Në fillim të këtij muaji prodhimi rifilloi në sezonin e dytë pasi dy teste pozitive të koronavirusit e mbyllën atë, por seti përjetoi një vonesë të vogël të mëtejshme për shkak të gafës së testimit, që do të thotë se nuk dihej se cili test i kujt i përkiste, transmeton lajmi.net.

U pretendua për shkak të një testi pozitiv në mesin e testeve, shefat në grupin në High Wycombe, Buckinghamshire duhej të rishqyrtonin të gjithë kastin dhe ekuipazhin dhe të prisnin rezultatet.

Një burim tha: ‘Asgjë nuk mund të japë llogari për gabimet, për fat të keq, dhe prodhuesit nuk mund të marrin asnjë shans, duke qenë se mund të shkatërrojë shpejt kastin dhe ekuipazhin dhe të mbyllë prodhimin për një kohë.

Testet ishin të kontaminuara kryq, që do të thotë se të gjitha duheshin bërë përsëri.

“Ironikisht, kur ata u kthyen për herë të dytë pozitivët ishin negativë, kështu që ndoshta ata mund të kishin lëruar pavarësisht”.

“Ata duhej të rishikonin dhe ndryshonin pak orarin e xhirimeve, por kjo nuk ka shkaktuar vonesa në xhirime fatmirësisht. Mund të kishte qenë shumë më keq”./Lajmi.net/