Veseli dhe Haxhiu ofendojnë njëri – tjetrin

Derisa kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli po tentonte të udhëhiqte seancën e Kuvendit, përkatësisht në momentin që dha një pauzë, deputetja e VV-së, Albulena Haxhiu i është drejtuar atij me “kriminel”.