Vesa publikon videoklipin me skena të ‘nxehta’ (VIDEO)

Këngëtarja e njohur Vesa Luma ka kohë që ka qëndruar e ‘heshtur’ sa i përket projekteve të saja muzikore. Por ajo i ka dhënë fund kësaj heshtje, duke sjellë projektin e saj më të ri “T’kan fol keq për mu”. Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar vetë këngëtarja, ndërkaq muzikën e ka bërë Big…

ShowBiz

13/03/2015 21:47

Këngëtarja e njohur Vesa Luma ka kohë që ka qëndruar e ‘heshtur’ sa i përket projekteve të saja muzikore.
Por ajo i ka dhënë fund kësaj heshtje, duke sjellë projektin e saj më të ri “T’kan fol keq për mu”.
Tekstin e kësaj kënge e ka shkruar vetë këngëtarja, ndërkaq muzikën e ka bërë Big Basta.
Vesa ka vendosur që këngës t’ia realizoj edhe videokplinin.
E në këtë videoklip Vesa vjen më hot dhe më ndryshe se në projektet e saja të mëparshme.

YouTube player