Thaçi uron besimtarët mysliman për Ramazan

Ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, i ka uruar të gjithë besimtarët mysliman për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Lajme

17/06/2015 21:20

“Nesër është dita e parë e muajit të shenjtë të Ramazanit, muajit të paqes, solidaritetit dhe përkushtimit të besimtarëve myslimanë për një edukim sa më të mirë shpirtëror. Qoftë ky një muaj i mbarë dhe i lehtë për të gjithë agjëruesit”, ka shkuar Thaçi në llogarinë e tij në Facebook.